torsdag 3 januari 2013

Vad man kan förvänta sig på Movies - Noir

Jag gillar återkommande teman, något som låter mig fördjupa mig lite extra och även ta upp sånt jag gillar. I nuläget känns det som följande tema-dagar kommer köras, åtminstone till en början sen får vi se.

"Header Onsdag" fortsätter ett tag till. Tycker det är kul att byta en gång i veckan och känna på lite olika utseenden. Har personligen varit väldigt nöjd med de flesta, även om vissa funkat bättre än andra.

"Topp Tio Torsdag" skulle jag gärna vilja kunna bjuda på varje torsdag, men så blir det inte riktigt. Dock ska jag fortsätta med årslistorna och de kommer med jämna mellanrum - ha tålamod!

"Tisdags Dok" kommer att återvända då jag känner att det är dags att åter ge sig in i denna värld. Det finns mycket bra i denna genre så jag ser fram emot att regelbundet försöka se en i veckan.

"Legender Måndag" verkar också bli ett nytt tema där jag helt enkelt hyller skådespelare som jag uppskattar lite extra. Kan hända att det även dyker upp annat än skådespelare, men det får vi helt enkelt se.

7 kommentarer:

 1. Man kan vänta sig härliga saker alltså! Ser alltid fram emot dina topp tio-listor. Själv ska jag snart ta upp dem igen, men först två skådespelare-listor de närmsta dagarna.

  Legender måndag ser jag fram emot med förtjusning!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Henke: Alltid lika trevligt att höra att du hänger på! Känner att jag vill se lite filmer från varje år för att känna att jag är "klar" med varje år. Därför kan det ta lite tid mellan listorna, men de kommer.

   Ja, jag har många favoriter, men inte alltid är det de mest kända personerna som dyker upp så det borde bli intressant.

   Radera
 2. Trevligt att du gör en förberedd på ramarna, men avsett vad du bjuder på så brukar det blir bra :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Oavsett skulle det förstås vara...

   Radera
  2. Sofia: Tack för förtroendet :) Har redan ett par intressanta dokumentärer på gång. Sen funderar jag på om det ska komma något på fredagar också, men det lämnar jag öppet för tillfället...

   Radera
 3. Ser spännande ut. Listor dokumentärer legender..... ser ut att bli ett bra 2013 :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. filmitch: Japp, det ser helt klart intressant ut :)

   Radera