onsdag 12 mars 2014

Head to Head #3Oj, här var det inget snack om saken. Batman Returns och de övriga "gamla" Batman-filmerna håller inte. De är fruktansvärt jobbiga att se på, i mitt tycke. Därför blir den något bortglömda och trevliga eurocrime-filmen Tony Arzenta med Alain Delon given vinnare. Den bjuder inte minst på bra action och sköna biljakter.

Tony Arzenta vinner med 100-0.

Vad tycker du? Vilken är din favorit?

6 kommentarer:

 1. Tror inte jag tycker riktigt lika illa om mellan-Batman (mellan Adam West och Chrille) som du men eftersom jag inte sett ditta andra alternativ måste jag passa.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sofia: Nej, jag vet att Tony Arzenta inte är någon titel så många känner till eller sett för den delen.

   Batman Forever och de övriga 80- och 90-tals Batman-filmerna har jag tyvärr inte mycket över för. Tycker de är frustrerande jobbiga att se på ;)

   Radera
 2. Har inte sett den andra så jag passar, men det finns knappt en enda film som inte slår Batman-filmerna från 90-talet så jag är inte förvånad.

  Hur gör du med att få ordning på din egen lista i systemet? Jag har jättebra filmer som ligger på plats 200+ i listan om ca 300 filmer. Jag har hittat funktionen med att charta sin egen lista (top 20, top 100 etc) men det verkar ta evigheter att få ordning på listan. Man skulle vilja kunna gå in och lägga in filmer på en vettigare plats utan att behöva ranka om dem (vilket kräver en 5-8 "matcher"). Hur gör du?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Henke: Haha, ja jag har lite liknande uppfattning om de gamla Batman-filmerna. Men i det här fallet var det ändå som så att Tony Arzenta är en film jag tycker är bra (en fyra), så det var ett enkelt val.

   Bra fråga. Jag är inte så insatt i just den biten (mer än så som du beskriver det hela). Sen känner jag att det inte är så viktigt vilken ordning de utanför toppen är i. Det löser sig liksom med tiden ;) Men vill man att det ska vara exakt får man nog ta och ranka en åt gången som du var inne på...

   Radera
 3. Jag hoppar in här eftersom jag efter tre Head to Head fortfarande inte förstår vad det går ut på. Är det den _bästa_ filmen man ska välja eller är det ett fiktivt någon-av-dessa-två-filmer-måste-du-se-(se om)-vilken-väljer-du?

  Om jag skulle göra detta skulle en av filmerna alltid vinna med 100-0. Det skulle ta mig en nanosekund att välja oavsett om det är den bästa filmen som ska utses eller den jag skulle vilja se om. Flickchart är kanske inte något för mig helt enkelt ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Fiffi: Ja, för det mesta är det enkelt att välja mellan två filmer. Visst kan man säga att det oftast är 100-0 om man känner för en film mer än en annan.

   Det hela behöver inte vara mer komplicerat än vad man gör det till. Det är inte så mycket att förstå ;) Välj den film du känner för mer.

   Personligen tycker jag det är ett bra sätt att få upp ögonen för sånt jag/man borde se eller se om, men även lite kul tidsfördriv när man är på väg någonstans och har en stund över.

   Radera