söndag 12 oktober 2014

7 Days of SuspenseUnder en veckas tid, mellan den 13:e-19:e oktober är det dags att gräva ner sig i "7 Days of Suspense". Förra årets tema "10 Days of Horror" var väldigt kul att ta del av så nu kommer en variant på det.

Nu är temat suspense, alltså spänning. Det kommer i form av diverse thrillers från främst 90-talet. Varför just 90-talet? Det var en bra period för den här typen av filmer. Några av filmerna i temat har jag sett tidigare, men för länge sen.

Allt som allt blir det 14 filmer, vilket betyder att två filmer dyker upp varje dag, en tidigt på morgonen och en på eftermiddagen.

Några av stjärnorna som kommer dyka upp inkluderar Bruce Willis, Andy Garcia, Mel Gibson, Robert De Niro, Nicolas Cage och Robin Williams.


Precis som under "10 Days of Horror" kommer gästen Mister X kommentera lite kort om varje film. Mister X delar även ut ett betyg till filmerna i form av antal X. Detta hittas längst ner i varje inlägg under temats gång.

Let the fun begin!

4 kommentarer:

 1. Svar
  1. filmitch: Håller med! Passar perfekt när hösten gör sig påmind...

   Radera
 2. Härligt, lite spänning i vardagen kan man behöva lite nu och då

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sofia: Det blir inte bara toppfilmer, men de allra flesta tycker jag ändå är småmysiga och passar bra när man känner för den här typen av film.

   Radera