söndag 12 juli 2015

My Week With... Owen WilsonUnder en hel vecka lär jag känna Owen Wilson lite bättre. Mellan den 13:e och 19:e juli blir det en ny Owen Wilson-film varje dag. Jag fokuserar på filmer jag tidigare inte sett, men det finns en möjlighet att en tidigare sedd Owen Wilson-film också slinker ner.

Ja, det kommer bli en hel del komedier, men bland filmerna jag tar mig an finns även lite annat. Redan imorgon måndag kommer den första filmen.

Heeere... Weee... Go!!!

6 kommentarer:

 1. Jag gillar Owen Wilson. Vilka filmer kan det bli tro?

  Du lär ju starta med En natt på museet. Sen kanske du knäpper Meet The parents, Wedding crashers, Bottle rocket, The internship, Marley & jag, samt Starsky & Hutch?? ;-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Henke: Kul att du också gillar OW! :)

   Ja, vilka filmer blir det? Du har prickat tre filmer som kommer vara med kan jag säga. Jag hade sett fem av de du nämner tidigare, varav en jag nu ser om för detta lilla tema.

   Radera
  2. Henke: Tanken var att det skulle bli sju filmer, alltså en film per dag. Men det ser ut att bli ytterligare en eller två filmer. Så det betyder att det kan bli två filmer vissa dagar...

   Radera
 2. Kul att ta del av din odyssé. Än så länge har det ju varit rätt nya Wilson-filmer. Någon särskild tanke med det eller har du bara sett alla de "gamla" redan?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Sofia: Det stämmer. Hade redan sett flera av hans filmer. På fredag kommer en jag hade sett tidigare. Till helgen konmer även lite äldre, så det blir ett komplett paket ;)

   Radera