söndag 5 mars 2017

Operation komplettering

Efter att ha gått igenom hur många filmer jag sett från varje årtal, visade det sig att jag från vissa år antingen sett väldigt lite och/eller att vissa år hade få bra filmer för en topp tio-lista (av de jag hade sett). Så några av de mest "krisande" åren valdes ut för ett nytt litet projekt. Tanken är att leta upp ett par filmer som verkar intressanta från det utvalda året där jag sett få filmer, och se om topp tio-listan kan bli mer komplett.

Först ut är året 1960 där jag hade sett 18 filmer och där topp tio-listan kunde kompletteras med två-tre filmer. Fem filmer från 1960 har därför valts ut och setts. Den första dyker upp imorgon. En sammanfattning sker efter att samtliga texter publicerats för att se om topp tio för 1960 uppdateras. Svaret är givetvis ja, men frågan är hur många av de fem nysedda filmerna som klarar av att ta sig in...

2 kommentarer:

  1. Kul litet projekt. Jag håller på med något liknande inför våra topplistor för sjuttiotalet. Såg hela sex filmer från '78 inför listan för det året... 2017 blir the year of the seventies för mig! :-)

    SvaraRadera
    Svar
    1. Ja, det var egentligen inte tänkt som ett projekt från början, men när jag väl började var det svårt att hålla sig undan resten :)

      Radera