tisdag 1 januari 2019

Nytt bloggprojekt: 52 DirectorsEfter att för något år sedan kört ett projekt kallat "Decennier" ihop med Henke (Fripps filmrevyer) och Johan (Jojjenito), har det funderats över ett nytt projekt tillsammans. Nu är det så dags.

Det nya projektet heter "52 Directors" och betyder kort och gott att vi (Movies - Noir och Fripps filmrevyer) varje tisdag under hela 2019 kommer att komma med en ny regissör. Regissören i fråga ska ha fem filmer som man gillar, där den sämsta ska vara åtminstone godkänd. Vissa regissörer har man sett 30 filmer av, andra endast 5. Det spelar ingen roll så länge man får ihop en topp fem med bra filmer.

De flesta regissörerna kommer samköras mellan oss, alltså att vi publicerar våra topp fem med samma regissör på samma dag. I vissa fall kommer en del filmer att ses ikapp. I andra fall kommer vi lista separata regissörer som den andra inte har valt. Så det finns mycket att se fram emot, varje vecka!

Första regissören dyker upp redan idag den 1:a januari kl. 12.


Gå nu in och läs vad Fripps filmrevyer skriver om "52 Directors".

4 kommentarer:

 1. Gött, nu är vi igång igen Christian. Nu kör vi! :)

  SvaraRadera
 2. Ska bli spännande att se vilka regissörer som får äran att delta. Ambitiöst projekt som alltid

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det kommer bli kända namn till en början, men även lite mindre kända längre fram för den breda publiken. Och inte omöjligt att det (åtminstone för egen del) blir ytterligare 52 regissörer ;)

   Radera